Hírek, frissítések
5 posters
1 / 1 oldal
Hírek, frissítések
Ma végre -nagyjából- befejeztem a fórum külsejét illető átalakításokat, design ügyi dolgokat, és elkezdem a fórum témáinak, szerkezetének kialakítását. Igyekszem. *_* >.<
Jó vagy, Hanga!
Szia Hanga!
Ezúton is szeretnék gratulálni Neked a fantasztikus, új szerepjátékért. Csak így tovább!
Fahéj Villora
Ezúton is szeretnék gratulálni Neked a fantasztikus, új szerepjátékért. Csak így tovább!
Fahéj Villora
Gabriella Martinotti- Hozzászólások száma : 111
Re: Hírek, frissítések
Szia!
Tündéri az oldal! De egy tündértől mit is várhatunk! Fahéjhoz csatlakozva, gratulálni szeretnék én is!
(És ígérem,hogy ez nem fogom ...öö tönkretenni. )
Ame
Tündéri az oldal! De egy tündértől mit is várhatunk! Fahéjhoz csatlakozva, gratulálni szeretnék én is!
(És ígérem,hogy ez nem fogom ...öö tönkretenni. )
Ame
Ismira- Hozzászólások száma : 195
Szia Hanga!
Csatlakozom az előbbiekhez. Hihetetlen a fejléc és a színek.
Dory
Csatlakozom az előbbiekhez. Hihetetlen a fejléc és a színek.
Dory
Valérie Hautel- Admin
- Hozzászólások száma : 246
SZIASZTOK!
2012. 04. 06.-os frissítés beállítva: Mostantól a felhasználók jelölhetnek meg csoportot maguknak (GROUPS menüpont), arra tekintettel, hogy mely csoportba tartoznak. Ez magában foglalja a Dajkatündéreket, Nembűvölőket, a Fény- és Sötétség boszorkáit is.
Legyetek szívesek csatlakozni azon csoportba, amelyikbe tartozik a karaktered!
Köszönettel: Hanga
2012. 04. 06.-os frissítés beállítva: Mostantól a felhasználók jelölhetnek meg csoportot maguknak (GROUPS menüpont), arra tekintettel, hogy mely csoportba tartoznak. Ez magában foglalja a Dajkatündéreket, Nembűvölőket, a Fény- és Sötétség boszorkáit is.
Legyetek szívesek csatlakozni azon csoportba, amelyikbe tartozik a karaktered!
Köszönettel: Hanga
Csatlakozva! Ahhoz,hogy belépjek kell a Te engedélyed is?
Ismira- Hozzászólások száma : 195
Igen, kell a csoportmoderátor engedéje.
Valérie Hautel- Admin
Szívesen, ha valami kérdésed van nyugodtan fordulhatsz hozzám.
Valérie Hautel- Admin
Engem valaki beengedne a Sötétség boszik csoportba?
Kamilla Evans- Hozzászólások száma : 268
Persze, megtörtént. Ne haragudj, csak folyton bifiszkedik a fórumom... Nem vagyok kibékülve ezzel a szolgáltatóval. @.@
MUWHAHAHAAAAA!!!
Ha hiszitek, ha nem... A fórumon még ennyi idő elteltével is találok újdonságokat. Kiderítettem például, hogy eddig ki volt kapcsolva nálam rengeteg szolgáltatás (persze, ez így a szünet utolsó hetében kell, hogy észrevegyem). Tehát mostantól hogyha a fórumon változások történnek, akkor az miattam lesz. Igyekszem frissíteni egy nagyot, mert nem vagyok igazándiból megelégedve jelenleg a fórummal, ez ne is legyen titok előttetek... ^^" De most hogy találtam ezt a sok új funkciót, talán sikerül egy kicsit pozitív irányba terelni a fórumot...
Előfordulhat, hogy a profilotokon kisebb változtatást kell majd végezzetek, de ezt majd mondom a maga idejében. Aztán lehet, hogy ha rászánom magam, a fórum külseje is megváltozik majd egy kicsit.
Ennyit előljáróban, addig is jó szórakozást továbbra is.
Ha hiszitek, ha nem... A fórumon még ennyi idő elteltével is találok újdonságokat. Kiderítettem például, hogy eddig ki volt kapcsolva nálam rengeteg szolgáltatás (persze, ez így a szünet utolsó hetében kell, hogy észrevegyem). Tehát mostantól hogyha a fórumon változások történnek, akkor az miattam lesz. Igyekszem frissíteni egy nagyot, mert nem vagyok igazándiból megelégedve jelenleg a fórummal, ez ne is legyen titok előttetek... ^^" De most hogy találtam ezt a sok új funkciót, talán sikerül egy kicsit pozitív irányba terelni a fórumot...
Előfordulhat, hogy a profilotokon kisebb változtatást kell majd végezzetek, de ezt majd mondom a maga idejében. Aztán lehet, hogy ha rászánom magam, a fórum külseje is megváltozik majd egy kicsit.
Ennyit előljáróban, addig is jó szórakozást továbbra is.
Erről akartam neked beszélni Hanga drága. Amikor fölajánlottam a segítségem, és most is fölajánlom. =) Remélem igénybe veszed most már.
Valérie Hautel- Admin
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.